Op zoek naar een camper matras?

Ga jij met jouw camper weg? kijk dan eens voor een camper matras. Zo heb jij het perfecte matras voor in jouw camper waar jij een goede nachtrust door zult krijgen. Ze kunnen deze precies op maat van jouw camper maken, dus de optimale ruimte wordt benut. Er zijn ook verschillende vormen uit te zoeken.

Wat is een Frans bed?

Met een Frans bed wordt een matras bedoeld met een of meerdere hoeken die er vanaf zijn gesneden. Deze term wordt zowel voor een caravan als voor een camper gebruikt. Dit komt doordat een Frans bed precies in een caravan en een camper past. Bij een caravan en een camper is beide een wat krappe ruimte. Jouw slaapkamer in huis is een stuk groter dan een slaapkamer in een camper of caravan. Om de ruimte die er wel is zo goed mogelijk te gebruiken bieden de ronden en afgesneden hoeken de perfecte oplossing. Zo heb je een goed matras op maat die ook nog eens perfect in jouw caravan of camper past. Je hoeft dus niet te kijken of een normaal standaard matras er wel in zou passen, want met deze uitkomst ben je er al. Dit zal het leven in een camper of caravan een stuk makkelijker maken.

Voordelen Frans matras

Als mensen op zoek zijn naar een camper matras gaan ze vaak voor een Frans bed. Hier wordt in een camper of caravan niet voor niks gebruik van gemaakt. Dit is omdat er zo meer leefruimte over zal blijven, doordat er hoeken zijn afgesneden. Deze afgesneden hoeken zorgen ervoor dat het bed heel compact is. Je kunt nog heel makkelijk langs het bed oplopen zo. Om bijvoorbeeld makkelijk naar het toilet te kunnen of de douche. Dit is gecreƫerd om de optimale ruimte in een caravan of camper te benutten, zodat je voor jezelf nog wat ruimte overhoud om ergens heen te lopen en overal bij te kunnen. Ik zou dus snel gaan kijken naar een Frans bed voor in jouw caravan of camper.