Een tafel voor iedere ruimte in huis

Een tafel mag niet ontbreken in huis. In iedere kamer kun je dit meubelstuk wel vinden. Zo heb je in de woonkamer vaak een salontafel staan of een eetkamertafel en staat er bij de bank of in de hal een bijzettafeltje. Dit meubelstuk voegt niet alleen extra sfeer toe maar is ook nog eens erg praktisch. Je kunt er je drankje en je bord opzetten of je zet er leuke accessoires op. Kale lege hoeken kunnen worden opgevuld met en je zit gezellig met het gezin urenlang aan een tafel. Het aanbod is dan ook erg divers en je kunt dit meubelstuk in iedere stijl vinden. Heb je per kamer een andere stijl in huis? Dan vind je altijd wel een meubelstuk dat hier perfect bij aansluit.

tafel

Languit met de benen op tafel

Een salontafel staat in vrijwel iedere woonkamer. Dit meubelstuk kun je gebruiken om aan het einde van de dag je benen op te rusten of om je drinken op te zetten. Ze komen in verschillende ontwerpen en stijlen waardoor ze in iedere woonkamer passen. Afhankelijk van de hoogte en de vorm van de bank kun je kijken welk model hier mooi bij aansluit. Je hebt de keuze uit ronde, ovale, vierkante of rechthoekige modellen in alle kleuren en hoogtes. Wanneer je een kleinere ruimte hebt kun je kiezen voor een kleiner model of een model waar je doorheen kunt kijken om zo optisch meer ruimte te creëren. Bij grotere kamers kies je voor een groter model of een robuuste variant. 

 

Met het hele gezin 

De belangrijkste tafel van het huis is misschien wel de eetkamertafel. Hier zit je iedere dag gezellig met het gezin om de dag door te nemen. Tijdens de feestdagen wordt hier heerlijk gegeten of er worden spelletjes aan deze tafel gespeeld. Grote gezinnen kunnen kiezen voor een mooi lang model met meerdere eetkamerstoelen. Kleinere ruimtes kunnen kiezen voor een ronde variant of een kortere versie. Door de ruime keuze aan diverse modellen, stijlen en vormen vind je altijd wel een model dat past in de kamer. Om extra efficiënt met de ruimte om te gaan kun je ook kiezen voor een uitklapbaar model. Wanneer er meerdere mensen over de vloer komen kun je eenvoudig het meubelstuk verlengen. 

Diverse stijlen voor ieder interieur

Wanneer je een tafel gaat kopen bij Home By Hauwert zal je zien dat je keuze hebt uit heel veel verschillende stijlen. Zo heb je klassieke, moderne of industriële modellen. Je kunt kijken naar de inrichting van je woning om zo de stijl van je nieuwe tafel te bepalen. Je kunt kiezen voor een model met houten poten of een metalen onderstel. Hier kun je ook weer je eetkamerstoelen op aanpassen zodat alles mooi met elkaar overeenkomt. Dit meubelstuk komt in diverse materialen. Zo kies je voor een houten, metalen of kunststof variant in alle formaten en kleuren. Om het meubelstuk zo lang mogelijk mooi te houden zet je onderzetters neer om zo witte kringen te voorkomen.